Het persoonlijke Yogaplan

Het persoonlijke yogaplan is zowel voor beginnende yogi’s, als ervaren beoefenaars. Het yogaplan is yoga op maat: een weekprogramma yoga, afgestemd op jouw lijf, op jouw leven. Wil je graag zelfstandig thuis yoga beoefenen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen, en/of vind je het moeilijk om je motivatie vast te houden? Dan is het persoonlijke yogaplan perfect voor jou. 

bij noortje yoga coach

Het Yogaplan

Het yogaplan bestaat uit meerdere yogaseries en wordt, wanneer je dit wilt, aangevuld met meditatie en pranayama-oefeningen. De basis van het yogaplan is een dagelijkse yogaserie, bedoeld voor elke ochtend (of avond). Dit is geen lange serie, zodat je deze makkelijk in kunt passen in je leven. Door elke dag met yoga bezig te zijn went je lichaam aan de oefeningen – en ga je echt vooruit! De juiste oefeningen, helemaal op jou afgestemd, in combinatie met de motivatie coaching, waardoor je consequent blijft oefenen. Dit is het recept voor vooruitgang, en persoonlijke groei. 

Naast je dagelijkse serie ontvang je 2-3 korte series van 30-45 minuten. Deze oefen je in de ochtenden waarop je meer tijd hebt, of in de avond, zodat je twee keer per dag oefent. Voor het weekend (of een andere dag als dat voor jou beter uitkomt) ontvang je een lange serie van 60-90 minuten. 

Onze ervaring leert dat dit weekprogramma een perfecte balans geeft tussen inspanning en ontspanning. Niet teveel yoga, sommige dagen alleen je basisserie van 15-20 minuten, maar ook niet te weinig – je oefent echt (bijna) elke dag. Dit betekent dat de yoga geen berg wordt waar je tegenop ziet, maar een fijn moment voor jezelf, waar je naar uit gaat kijken. Dit is het ‘geheim’ van intrinsieke motivatie; wanneer je eenmaal de positieve effecten van yoga en echte fysieke vooruitgang gaat ervaren, wil je vanzelf niet anders meer. 

Wij realiseren ons dat het niet makkelijk is om tot dit punt te komen. De discipline opbrengen om zelfstandig elke dag yoga te doen totdat het een goede gewoonte wordt, is in het begin best zwaar. Daarom is het ook zo fijn om een coach te hebben, die met jou meedenkt, jou ondersteunt in jouw proces, en voor jou de spreekwoordelijke stok achter de deur kan zijn. Door de persoonlijke coaching kom jij stevig op je mat te staan en ontwikkel jij jouw eigen yogabeoefening, kennis, kunde en zelfvertrouwen, om aansluitend zelfstandig verder te kunnen gaan.

Hoe werkt de coaching?

persoonlijke yogaserie

Om het weekprogramma helemaal te kunnen integreren, en de yogahoudingen hun werk te laten doen, is het traject van het yogaplan 5 maanden. Of, wanneer je echt de diepte in wilt, 10 maanden. Omdat ik mijn hart en ziel in de coaching stop, werk ik graag samen met mensen die zich voor 100% willen en kunnen inzetten voor hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de 5 maanden neem ik regelmatig via de mail contact met je op en overleggen we via beeldbellen. Uit ervaring blijkt dat er op deze manier een goede verbinding blijft bestaan tussen jou, mij en je yogamat.

Tijdens een vrijblijvend gesprek, hoor ik graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken, zodat ik jou kan adviseren over het meest passende en impactvolle coachingstraject voor jou. Wanneer we voor jou de beste route hebben gevonden, stuur ik jou een vragenlijst toe en ga je foto’s maken van jezelf in een aantal houdingen. Nadat ik alle informatie van je ontvangen heb, ga ik een plan voor je bouwen waar je in de maanden van ons coachingstraject (en nog lang daarna) mee vooruit kunt. Het is een grote investering, maar deze gaat zich dubbel en dwars uitbetalen in meer rust, gezondheid en zelfvertrouwen. Het coachingstraject start officieel zodra jij jouw plan binnen hebt. De coaching vindt op wisselende dagen, overdag plaats.

Kies jouw coachingsplan

Start met Yoga op maat

3+ maanden
 • Enige ervaring met yoga is fijn, maar niet noodzakelijk
 • Opstarten van een dagelijkse yoga (en meditatie) beoefening
 • Je maakt op 2 momenten foto's in houdingen voor persoonlijke feedback en alignment advies
 • Door mailcontact en regelmatige belafspraken blijf jij gemotiveerd!
 • € 142,- per maand, voor 3 maanden advies en ondersteuning

Persoonlijk Yogaplan

5+ maanden
 • Het yogaplan is geschikt voor beginners (min. 6 mndn ervaring), tot ver gevorderden en docenten
 • Alle series zijn volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Bvb: 1 yogaserie voor elke dag, 2-3 korte series en 1 lange serie voor in het weekend.
 • Je maakt op 2 momenten foto's in houdingen voor persoonlijke feedback en alignment advies
 • De coaching, door regelmatig mailcontact en belafspraken, is jouw persoonlijke stok achter de deur, zodat je het oefenen vol kunt houden - en vooruit komt!
 • € 139,- per maand, voor 5 maanden ondersteuning

Persoonlijk Yogaplan

10+ maanden
 • Dit plan is geschikt voor beginners (min. 6 mndn ervaring), tot ver gevorderden en docenten
 • Alle series zijn volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Bvb: 1 yogaserie voor elke dag, 2-3 korte series en 1 lange serie voor in het weekend.
 • Je maakt op 3 momenten foto's in houdingen voor persoonlijke feedback en alignment advies. In maand 8 worden jouw series helemaal herzien en zo nodig aangepast.
 • Regelmatig mail- en belcontact zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft, continuiteit ontwikkelt in je oefenen, en dus meetbaar vooruit komt!
 • € 129,- per maand, voor 10 maanden ondersteuning

Laten we kennismaken

Heb je interesse in yoga coaching? Plan dan een vrijblijvend gesprek in via onderstaande knop. Tijdens deze intake hoor ik graag jouw verhaal, zodat ik jou kan adviseren over het traject dat het beste bij jou past. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen.

Geluk vind je niet in morgen
en niet op een later moment

Geluk vind je in blij zijn met
wat je hebt en wie je bent

Geluk vind je niet in groter
niet in duurder, niet in meer

Geluk vind je in kunnen genieten
en daar vind je het keer op keer

Voor de nodige yoga inspiratie & motivatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Scroll naar top