Start met Yoga

Het coachingspakket ‘Start met Yoga’ is bedoeld voor precies dat, om te starten met yoga! Heb jij altijd al zelf thuis yoga willen oefenen, maar weet je niet hoe je moet beginnen, en wat je kunt oefenen? Dan is dit plan perfect voor jou. 

bij noortje yoga coach

Het is niet makkelijk om een nieuwe goede gewoonte op te starten. Hetzelfde geldt ook voor het starten met yoga. Soms houd je dit een paar weken vol, soms langer, maar vaker ook ben je het binnen een paar dagen weer kwijt. Het helpt dan om een stok achter de deur te hebben, of een coach die jou regelmatig mailt en belt, om te vragen hoe het gaat.

Bij Noortje – de Yoga Motivatie Coaching – zorgt ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen op het gebied van yoga behaalt en vasthoudt. Samen met jou creëer ik draagvlak voor yoga voor de korte en voor de lange termijn. Ik geef je niet alleen jouw allereerste op maat gemaakte yogaserie(s), maar help jou daarnaast ook bij de implementatie van yoga in je dagelijkse leven. Het is immers heel belangrijk, dat wat je oefent, past in jouw (gezins)leven. Binnen het coachingtraject zijn er daarnaast voldoende contactmomenten om stil te staan bij jouw persoonlijke proces (zowel op het gebied van yoga, als daarbuiten). Dit vergroot jouw zelfvertrouwen en motivatie waardoor volhouden in de toekomst, met of zonder coach, een stuk makkelijker wordt. Met dit coachingstraject geef je jezelf een eerlijke kans van slagen!

Hoe werkt de coaching?

persoonlijke yogaserie

Om de meeste groei en langdurig resultaat te behalen, zijn alle trajecten minimaal drie maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. Omdat ik mijn hart en ziel in de coaching stop, werk ik graag samen met mensen die zich voor 100% willen en kunnen inzetten voor hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de 3 maanden neem ik regelmatig via de mail contact met je op en overleggen we een aantal keer via beeldbellen. Uit ervaring blijkt dat er op deze manier een goede verbinding blijft bestaan tussen jou, mij en je yogamat.

Tijdens een vrijblijvend gesprek, hoor ik graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken, zodat ik jou kan adviseren over het meest passende en impactvolle coachingstraject voor jou. Wanneer je net begint met yoga, kan dit de Start met Yoga coaching zijn, maar je kunt ook direct in het diepe springen met het Persoonlijke Yogaplan. We kijken samen naar wat jij nodig hebt. 

Wanneer we voor jou de beste route hebben gevonden, stuur ik je een vragenlijst toe. Kies je voor Start met Yoga op maat dan ga je ook nog foto’s maken. Nadat ik alle informatie van je ontvangen heb, ga ik een plan voor je bouwen waar je in de maanden van ons coachingstraject (en nog lang daarna) mee vooruit kunt. Het is een grote investering die zich onder andere uit gaat betalen in meer rust, gezondheid en zelfvertrouwen. Het coachingstraject start officieel zodra jij jouw plan binnen hebt. De coaching vindt op wisselende dagen, overdag plaats.

Kies jouw coachingsplan

Start met Yoga

3+ maanden
 • Voor echte beginners, ervaring met yoga is niet nodig
 • 1 persoonlijke yogaserie voor elke dag
 • Ontwikkel met onze hulp een gezonde discipline voor jezelf, die je makkelijk vol kunt houden
 • We houden contact via de mail, en regelmatige belafspraken
 • € 116,- per maand, voor 3 maanden ondersteuning

Start met Yoga op maat

3+ maanden
 • Enige ervaring met yoga is fijn, maar niet noodzakelijk
 • Opstarten van een dagelijkse yoga (en meditatie) beoefening
 • Je maakt op 2 momenten foto's in houdingen voor persoonlijke feedback en alignment advies
 • Door mailcontact en regelmatige belafspraken blijf jij gemotiveerd!
 • € 142,- per maand, voor 3 maanden advies en ondersteuning

Persoonlijk Yogaplan

5+ maanden
 • Het yogaplan is geschikt voor beginners (min. 6 mndn ervaring), tot ver gevorderden en docenten
 • Alle series zijn volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Bvb: 1 yogaserie voor elke dag, 2-3 korte series en 1 lange serie voor in het weekend.
 • Je maakt op 2 momenten foto's in houdingen voor persoonlijke feedback en alignment advies
 • De coaching, door regelmatig mailcontact en belafspraken, is jouw persoonlijke stok achter de deur, zodat je het oefenen vol kunt houden - en meetbaar vooruit komt!
 • € 139,- per maand, voor 5 maanden ondersteuning

Wat zeggen anderen?

"Yoga als onderdeel van mijn dagelijks leven; hoe dan? Ik vond een uurtje in de week heerlijk en merkte dat dit mijn lijf (en zen gehalte) goed deed. Ik wilde dit graag frequenter doen, maar kon niet bedenken hoe ik dit zou inpassen met 'n baan en 2 jonge kids.
Noortje heeft me deze drempel over geholpen en ik vind mijn momentje 's ochtends nu al onmisbaar! Even 10 minuten mijn mat op, die klaar ligt naast m'n kledingkast, voordat de kids hun kamer uit komen/mogen is zooooo fijn. Op alle vlakken fijn, want naast dat mijn lijf dit nodig lijkt te hebben en mijn onderrug en heupen veel minder stijf en pijnlijk zijn, start ik de dag ook echt anders. Door het persoonlijk contact en de contactmomenten die gepland stonden, heb ik vertrouwen gekregen dat het me ging lukken, maar ervaarde ik ook de stok achter de deur. Noortje wist de doelen heel duidelijk te verwoorden, maar ook mijn vragen (zowel fysiek als op motivatie) te beantwoorden en me verder te helpen.
Een dikke 10 deze coaching!"

Laten we kennismaken

Heb je interesse in yoga coaching? Plan dan een vrijblijvend gesprek in via onderstaande knop. Tijdens deze intake hoor ik graag jouw verhaal, zodat ik jou kan adviseren over het traject dat het beste bij jou past. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen.

Geluk vind je niet in morgen
en niet op een later moment

Geluk vind je in blij zijn met
wat je hebt en wie je bent

Geluk vind je niet in groter
niet in duurder, niet in meer

Geluk vind je in kunnen genieten
en daar vind je het keer op keer

Vol met motivatie - en inspiratie..

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Scroll naar top