Gesprekscoaching

Yoga is een dynamisch en levend proces wat telkens verandert, waardoor het ook mentaal veel op kan roepen. Het kan dan ook erg fijn zijn om deze mentale kant, met behulp van een coach, aandacht te geven. 

yoga coaching

Yoga is natuurlijk een fantastisch middel en vertrekpunt voor persoonlijke coaching, maar het is niet noodzakelijk. Wil je liever geen yoga doen, maar wel samen met mij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem gerust contact op. Je hebt geen ‘goede reden’ nodig om jezelf wat extra aandacht te mogen geven. In de coaching ontvang je aandacht voor wie jij bent, waar je staat, wat je nodig hebt, en waar je naartoe wilt. Ik blijf bij mijn altijd geldende motto ‘gewoon omdat het kan.’

Ook bij deze redenen sluit ik graag bij jou aan:

Hoe werkt de gesprekscoaching?

Naast een serieuze en doordachte kant, werk ik graag vanuit een ‘down to earth’ positie en kent mijn stijl ook zeker een kant met humor. Het is belangrijk om soms ook met een knipoog naar het leven te willen kijken! In mijn rol als coach ben ik een sparringspartner, klankbord en spiegel voor jou. Ik zal actief en reflectief naar jou luisteren, de daadwerkelijke vraag voor jou filteren en doorpraten op inhoud. Ik stel kritische vragen en vraag door om jou tot de juiste antwoorden en inzichten te laten komen. Ook kunnen we situaties analyseren aan de hand van de 5 G’s (Gebeurtenis, Gedachten, Gevoelens, Gedrag en Gevolg). Ik zet situaties graag om naar wat wat wel kan, ik laat je zien dat het glas halfvol is. Hierbij ‘out of the box’ durven denken en vragen stellen staat centraal. Ik durf daarbij jouw gedachten uit te dagen. In mijn coaching creëer ik voor jou de ruimte om een persoonlijke groei door te maken, om bewust stil te staan bij jezelf en om jezelf de aandacht te geven die je verdient. Ben daarbij lief voor jezelf – de buitenwereld is al hard genoeg.

De gesprekken via video call zijn 1 uur (langer of korter is bespreekbaar) en vinden plaats op wisselende dagen, maar altijd overdag plaats. In de toekomst wil ik ook een fysieke locatie openen, laat het me vooral weten wanneer hier jouw interesse naar uit gaat. Wanneer deze coaching (met of zonder yogabeoefening) jou aanspreekt, kun je een afspraak inplannen voor een vrijblijvende intake. Dan kijken we samen naar jouw coachingsvraag, welke doelstellingen je wilt bereiken en of ik daarbij aan kan sluiten.

Kies jouw gespreksplan

Los gesprek

75,- per uur
 • Wil jij graag een exclusief momentje voor jezelf, met alle aandacht voor jou?
 • Wil jij even samen sparren?
 • Wil jij opnieuw in je kracht komen te staan?
 • Of heb jij misschien een andere vraag?

5 gesprekken

69,- per uur / gesprek
 • Wil jij graag wat meer de diepte in?
 • Wil jij graag wat verder inzoomen op een bepaald thema?
 • Wil jij graag losse gesprekken voordeliger inzetten?
 • De gesprekken vinden plaats binnen een periode van 6 maanden

10 gesprekken

64,- per uur / gesprek
 • Wil jij graag voor langere tijd de diepte in?
 • Wil jij graag na een bepaalde gesprekscyclus ruimte overhouden voor nog enkele losse sessies?
 • De gesprekken vinden plaats binnen een periode van 1 jaar

Wat zeggen anderen?

"Noortje is een ontzettend prettige coach die je je meteen op je gemak laat voelen. Bij de start van het coachingstraject hebben we bepaald op welk vraagstuk we de focus zouden leggen. In een aantal sessies hebben we een probleem behandeld vanuit verschillende invalshoeken en ben ik tot een aantal mooie inzichten gekomen."

Laten we kennismaken

Heb je interesse in de gesprekscoaching? Plan dan een vrijblijvend gesprek in via onderstaande knop. Tijdens deze intake hoor ik graag jouw verhaal, zodat ik jou kan adviseren over het traject dat het beste bij jou past. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen.

Geluk vind je niet in morgen
en niet op een later moment

Geluk vind je in blij zijn met
wat je hebt en wie je bent

Geluk vind je niet in groter
niet in duurder, niet in meer

Geluk vind je in kunnen genieten
en daar vind je het keer op keer

Meer motivatie - en inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Scroll naar top